Reference Code:

XRVTM2

Πανόραμα Βιετνάμ & ΚΑμποτία

13 Μέρες

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Αναχωρήσεις:

22/07, 10/08

Τιμή:

από 2345

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

Συμφωνώ με τους Όρους και Προϋποθέσεις

Ανόι-Χα Λόνγκ-Χουέ-Ντα Νάνγκ-Χοι Αν-Σαϊγκόν-Κου Τσι Τούνελς-Ποταμός Μεκόνγκ-Σιέμ Ρεπ (΄Ανγκορ Βατ)-Πνομ Πενχ

Με πτήσεις της Qatar Airways

1η-2η Μέρα:ΛΑΡΝΑΚΑ – ΝΤΟΧΑ – ΑΝΟΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη. Η πόλη διατηρεί έντονα τα σημάδια της Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Η γνωριμία μας με το Ανόι, την «ασημένια πόλη» με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα, το Ναό της Λογοτεχνίας και τη πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ με τη γραφική γέφυρα Huc και τα δρομάκια της παλιάς πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η Μέρα:ΑΝΟΙ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες καθώς και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε το γεύμα σας με φρέσκα θαλασσινά. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση.
4η Μέρα:ΑΝΟΙ – ΧΟΥΕ
Μετά το πρόγευμα ελεύθερος χρόνος στο Ανόι για ψώνια και ακολούθως θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την ιστορική πόλη Χουέ, που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια την πρωτεύουσα της χώρας και είναι γεμάτη από μνήμες εκείνης της εποχής. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προσκαλούμε σε ένα «βασιλικό δείπνο». Διανυκτέρευση.
5η Μέρα:ΧΟΥΕ - ΧΟΙ ΑΝ
Μετά το πρόγευμα θα αρχίσει η περιήγηση μας στην όμορφη αυτή πόλη που αποτέλεσε για αρκετά χρόνια την πρωτεύουσα της χώρας και είναι γεμάτη από μνήμες εκείνης της εποχής. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το Μαυσωλείο του πρώην βασιλιά Tu Duc και Minh Mang, την αυτοκρατορική Ακρόπολη, τη Παγόδα Thien Mu, τη μεγαλύτερη και παλαιότερη που είναι και το σύμβολο της πόλης. Αν ο χρόνος μας το επιτρέπει μπορούμε να επισκεφθούμε την αγορά Dong Ba. Ακολούθως θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για θα φθάσουμε στη Χοι Αν. Καθοδόν θα σταματήσουμε στη πόλη Ντανάγκ για να επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα «μαρμάρινα βουνά». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
6η Μέρα:ΧΟΙ ΑΝ
Μετά το πρόγευμα περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση μας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον κινέζο Phuoc Kien και θα τελειώσουμε με επίσκεψη σε ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και χαλάρωση στο ειδυλλιακό τοπίο του ξενοδοχείου. Δείπνο και διανυκτέρευση.
7η Μέρα:ΧΟΙ ΑΝ - ΝΤΑΝΑΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντα Νάγκ για μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν. Σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ, όμως τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου-έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος θα επισκεφθούμε στην πολύβουη αγορά Ben Thanh. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα και δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε την φωτισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.
8η Μέρα:ΣΑΙΓΚΟΝ – ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ – ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων όπως ψάρεμα κ.α. Ακολούθως θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα και άλλες τοπικές λιχουδιές. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση.
9η Μέρα:ΣΑΙΓΚΟΝ – ΣΙΕΜ ΡΕΠ
Πρόγευμα και συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στη Σαϊγκόν με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις και κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το μεσημέρι θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση προς τη πόλη Σιέμ Ρεπ της Καμποτίας. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
10η Μέρα:ΣΙΕΜ ΡΕΠ – (ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ)
Μετά τα πρόγευμα θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του Άνγκορ που είναι κτισμένος μέσα στη ζούγκλα. Μια ανεπανάληπτη εμπειρία αφού τα υπέροχα μνημεία της αρχιτεκτονικής των Χμερ, είναι σίγουρα τα πλέον μεγαλειώδη της Ασιατικής Ηπείρου. Θα ξεκινήσουμε από τη Δυτική πύλη και τον ναό του Άνγκορ Τομ και θα συνεχίσουμε με την Νότια πύλη όπου θα θαυμάσουμε τον μοναδικό ναό του Μπαγιόν και τα ερείπια του πρώην παλατιού καθώς επίσης και τις διάσημες εξέδρες των ελεφάντων και του λεπρού Βασιλιά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον καταπληκτικό Βουδιστικό ναό Ta Prohm με τους τεράστιους κορμούς δέντρων να ξεπηδούν μέσα από τους τοίχους και κυριολεκτικά να αγκαλιάζουν τα μνημεία. Ο ναός έγινε παγκόσμια γνωστός από τις ταινίες του Χόλυγουντ. Συνεχίζουμε για το διάσημο και μεγαλύτερο ναό του Άνγκορ Βατ που κτίστηκε τον 12ο αιώνα ως ο κύριος ναός και πρωτεύουσα του Βασιλείου και από το 1992 συγκαταλέγεται στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο. Ο ναός αποτελεί σύμβολο της Καμποτίας καθώς και το κύριο τουριστικό αξιοθέατο της χώρας. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγηση μας με επίσκεψη στον ναό Pre Rup, έναν από τους παλαιότερους του χώρου και αν ο καιρός το επιτρέπει, από την κορυφή του θα έχουμε την ευκαιρία να ατενίσουμε την περιοχή και να απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
11η Μέρα:ΣΙΕΜ ΡΕΠ-ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ
Μετά το πρόγευμα σας προσκαλούμε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία όπου μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια ιδιωτική τελετή «καλής τύχης» που θα πραγματοποιηθεί σε μια παγόδα από ντόπιους μοναχούς, οι οποίοι μετά την τελετή θα σας χαρίσουν και ένα μικρό φυλακτό για να σας θυμίζει την σημερινή σας εμπειρία. Ακολούθως θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Καμποτίας Πνομ Πενχ. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
12η Μέρα:ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ – ΝΤΟΧΑ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την γνωριμία της πόλης με επίσκεψη στο μεγαλόπρεπο Βασιλικό Παλάτι και την περίφημη Ασημένια Παγόδα το δάπεδο της οποίας είναι κατασκευασμένο από 5.000 ασημένια πλακάκια βάρους ενός κιλού το καθένα. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο Τουλ Σλένγκ ένα πρώην σχολείο το οποίο οι Χμέρ Ρούζ (Κόκκινοι Χμέρ) το μετέτρεψαν σε κέντρο ανακρίσεων και βασανιστηρίων. Σήμερα είναι Μουσείο για να θυμίζει στους επισκέπτες τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξαν οι Κόκκινοι Χμέρ. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στα πεδία θανάτου 17χλμ νότια της Πνομ Πενχ και συγκεκριμένα στο «Choeung Ek» ένα παλιό κινέζικο κοιμητήριο το οποίο οι Κόκκινοι Χμέρ μετέτρεψαν σε στρατόπεδο εξόντωσης με ομαδικούς τάφους. Σήμερα είναι ένα ήρεμο και καταπράσινο μέρος που δεν θυμίζει τίποτα από το παρελθόν. Το μεσημέρι θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Πνομ Πενχ για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Ντόχα αργά το βράδυ και διανυκτέρευση.
13η Μέρα:ΝΤΟΧΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Νωρίς το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Ντόχα για να πάρουμε την πτήση για Λάρνακα, όπου φθάνουμε γεμάτοι από συγκλονιστικές εικόνες και εντυπώσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τιμοκατάλογος

Αναχωρήσεις: 22/07, 10/08
Hotels 4*ΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
22/07€2345€2595€2075
10/08€2485€2735€2195
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Ανόι και Πνομ Πενχ-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Εσωτερικές πτήσεις Ανόι–Χουέ και Ντα Nάνγκ –Σαϊγκόν
 • Πτήση Σαϊγκόν – Σιέμ Ρεπ
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Ανόι.
 • Διαμονή 1 βράδυ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χουέ.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Χοι Αν.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Σαϊγκόν.
 • Διαμονή 2 βράδια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Σιέμ Ρεπ.
 • Διαμονή 1 βράδυ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Πνομ Πενχ.
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
 • Οκτώ (8) γεύματα ή δείπνα όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν.
 • Κρουαζιέρα στο αρχιπέλαγος Χα Λόνγκ με γεύμα από φρέσκα θαλασσινά.
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Παράσταση με μαριονέτες του νερού.
 • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
 • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός σε όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Έξοδα έκδοσης βίζας.
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Ποτά στα φαγητά.
 • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Η Βίζα για το Βιετνάμ και την Καμποτία εκδίδεται κατά την άφιξη σας και πληρώνεται
απευθείας σε μετρητά. Στοιχίζει περίπου $25 για το Βιετνάμ και $30 για την
Καμποτία. Θα πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας (με ισχύ
τουλάχιστον 6 μήνες) 30 μέρες πριν την αναχώρηση σας. Τυχόν αύξηση στην τιμή έκδοσης
βίζας επιβαρύνει τον ταξιδιώτη.
Η διανυκτέρευση στη Ντόχα κατά την επιστροφή στη Λάρνακα προσφέρεται από την Qatar
Airways και ισχύει μόνο όταν ο χρόνος παραμονής στο αεροδρόμιο της Ντόχα είναι ή ξεπερνά
τις 8 ώρες.

Τοποθεσία χάρτη προορισμού
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Χα Λόνγκ - Βιετνάμ

Βίντεο Χα Λόνγκ